Empowerment og stærke kvinder

Jeg bliver så stolt når jeg ser kvinder tage deres plads i 'bøfburet'.

Jeg bliver så stolt når jeg ser kvinder gennemskue deres reelle udfordringer med maden og slippe kure, restriktioner og under/overspisning.

Jeg bliver så stolt når jeg ser kvinder bevæge sig og træne fordi de har lyst - og ikke for at straffe eller fixe sig selv.

Jeg bliver så stolt når jeg ser kvinder ændre fokus fra vægttab og æstetik til velvære - og alligevel (eller måske af den grund) tabe sig som ønsket, fordi de er langt bedre til at dække reelle behov i stedet for at ‘fejlernære’ dem med mad.

Jeg bliver så sindssygt stolt når jeg ser kvinder stå så stærkt i sig selv at de tør lytte til egne behov, slippe ‘pæn-pige-syndromet’ og tillade sig selv at tage den plads, der tilhører dem.

Det der med kost- og træning og ‘tonede kroppe’ det handler så ofte om alt andet end det.

Det handler i langt højere grad om at slippe omverdens forventninger til dig, finde ud af, hvad der giver mening for dig at gøre - og gøre det.

Det kan sagtens omhandle ‘sundhed’ og træning - motivationen bag det skal bare ikke være omverdens accept af dig som menneske, men fordi det giver mening og værdi i dit liv at gøre.

Kærlig hilsen

- Celestine