Min passion er at hjælpe kvinder med at blive stærke – både mentalt og fysisk

Jeg brænder for at lære kvinder hvordan de strukturerer en sund hverdag – og navigerer i en sundhedsverden præget af dogmer, madfrygt og restriktioner. Hvordan de finder deres egen vej i en jungle fyldt med forskelligrettet (og meget ofte) forkert information.

Hvordan de får en hverdag der både er sund og stærk – men også fyldt med nydelse, plads til socialt samvær og glæde.

Hvordan de finder glæden ved at passe på deres krop – i stedet for at straffe den. Jeg brænder for at lære kvinder at bevægelse handler om at nogle helt andre ting end at få ‘kalorieregnskabet til at gå op’ eller at straffe kroppen for for meget mad dagen før.

Jeg synes også det er topfedt at ‘lære kvinder op’ til at turde gå ned i bøfburet og vide at de har lige så meget ret til at være der, som mændende har.

At se kvinder finde glæden ved træning – og glæden ved at spise sundt. At se dem føle sejrene når de ikke længere er styret af mad – og når den dårlige samvittighed forsvinder, fordi de altoverskyggende snack-attacks stille og roligt hører fortiden til.

Sundhed handler om så uendeligt meget andet end kost- og træning – og det er lidt misforstået at sundhed skal være målet i sig selv. Sundhed er et middel på vejen til et leve ‘et godt liv’ – men det har aldrig været meningen at det skulle være ‘det højeste mål’.

Min passion er empowerment af kvinder; at se dem blomstre og at se dem ‘owne’ deres egen krop. Der er simpelthen ikke noget smukkere end at se en kvinde stråle i eget skind 🙂