Photo shoot og om at fucke med sit forhold til mad

Da jeg i sin tid skulle tage billeder til Bootybogen tænkte jeg at det var en super god idé lige at hoppe på en ‘minidiæt’ for at kontrollere min krop frem til photo shootet.

Ikke så meget for at være knivskarp – men bare for at være sikker på at jeg havde min krop nogenlunde ‘under kontrol’. Det gjorde jeg 2 mdr før.

Og ved du hvad der skete? Det fuckede totalt med mit mind-set omkring mad. Igen.

Jeg begyndte næsten med det samme at crave og se frem til ‘eventuelle cheats’. Efter fire dage indså jeg at hvis jeg blev ved, ville jeg fucke det forhold til mad godt og grundigt op, som jeg havde brugt så uendeligt lang tid på at stabilisere.

Jeg droppede det derfor med det samme igen – og accepterede at billederne blev ’sådan som jeg så ud’. Og det er jeg glad for i dag – for jeg synes de er flotte.

Min pointe er, at selvom jeg har en god portion erfaring med at fikse fundamentet, kan jeg stadig selv af og til blive grebet af gode idéer ‘in the heat of the moment’.

Den største forskel er nu, at jeg er i stand til at gennemskue, hvad det er der sker – og stoppe mig selv, før det stikker af.

Jeg ved nu lige præcis, hvad der vil fungere for mig og hvad der ikke vil – og jeg vil for intet i verden smide det væk, som jeg har brugt så lang tid på at opbygge.

Husk at din rejse med at finde ‘ro’ i kroppen er lang og dynamisk. Du vil af og til falde tilbage i gamle ‘tankemønstre’ – og det er en del af processen.

Det der viser at du har rykket dig er, at du er i stand til at gennemskue hvad der sker, stoppe op og bevæge dig videre i din ‘nye retning’.

Og husk at hvis du gør det, du altid har gjort, så får du det du altid har fået 🙂