Sundhed handler hverken om fanatisme, afholdenhed eller askese

Ved du godt at sundhed (mestendels) handler om at holde dig sund og rask, så du kan gøre alle de andre ting i livet, du godt kan lide?

Ved du godt at der ikke er én sandhed for sundhed? At der er nogle behov, der skal ‘dækkes’ for at du fungerer optimalt og er rask - men at det handler om hvad der fungerer bedst for dig og din hverdag (og at de faktisk rimelig nemt er dækket med en varieret kost)?

Ved du godt at sundhed ikke handler om fanatisme, afholdenhed eller askese - at det slet ikke er nødvendigvigt (ej heller særlig hensigtsmæssigt) for at være ‘sund’?

Ved du også godt at sundhed ikke handler om den 'perfekte kost' eller den 'perfekte træning’ (hint: ingen af deles findes som ‘koncept’ - det der fungerer bedst for dig, er det der er mest ‘perfekt’ i praksis).

Sundhed handler om finde ud af hvordan dit eget ‘fundament’ bedst ligger og hvordan du bedst kan lide at bruge din krop - så du har færre snack-attacks, mere overskud, energi og glæde til at nyde livet sammen med mennesker, du holder af.

Så.. Hvad fungerer bedst for dig? :-)

Kærlig hilsen

Celestine