Kathrine

"Tak fordi at du vidste, præcis hvad jeg havde brug for før end jeg selv gjorde det. Tak fordi at du langsomt, men mere sikkert end nogen anden, førte mig hen til en proces, som jeg nyder hvert et eneste sekund af! Jeg er fit, sund og glad - og vigtigst af alt så er jeg mig! Og jeg er faktisk ret så awesome! Tak."

- Kathrine

Read More
Celestine Maria Jensen
Tanja

“Badass Bootcamp har været en fed øjenåbner for mig.

Jeg kom med udfordringer som blev til mine seje fordele - og fordele, jeg troede jeg havde, som blev til spændende udfordringer. 

Jeg har fået en masse inspiration, men jeg er også blevet guidet til selv at finde min egen stil, som virker for mig og den måde hvorpå jeg er skruet sammen.
Jeg har lært en masse om mine mønstre - både de gode og dårlige. Jeg har virkelig lært meget om mig selv. Det bedste er, at jeg har fundet frem til hvordan jeg kan føle mig stærk, sund og glad hver dag - uden at overtræne eller være på kur. Jeg har lært at al bevægelse af kroppen tæller og man må godt kan ‘spise snoller’ hver dag. 

Vi er alle forskellige og det fede ved Badass Bootcamp er at møde damer, med forskellige fokuspunkter, og alligevel med mange af de samme udfordringer.
Det har været sjovt, hård og lærerigt.”

- Tanja

Read More
Celestine Maria Jensen
Frederikke

“Forløbet af givet mig meget mere end hvad jeg turde håbe på.

Jeg har lært super meget om styrketræning, og jeg føler mig helt cool med at gå alene ind i bøfburet. Jeg ved hvad jeg skal, og jeg har fået de værktøjer, som jeg ved virker for mig.
Den største bonus ved forløbet har været sammensætning med fokusområderne, som har sat ord på de mange tanker, som jeg har tumlet med i mange år.

Det har været en kæmpe befrielse ikke at tale om ‘kur’ og ‘forbudt’, men derimod at sætte ord på fundamentet, sundheds-shortliste og dagens sejre, som man selv kan bygge videre på og arbejde med fremadrettet.”

- Frederikke

Read More
Celestine Maria Jensen
Ida

“Jeg har fået virkelig meget positivt ud af forløbet. Efter gentagne kostplaner og kure uden holdbare resultater, har jeg nu fået nogle redskaber der virker!

Jeg kan mærke, at mit mindset omkring kost og træning har ændret sig. Min krop føles stærkere og jeg kan se at jeg har tabt mig. Jeg har dog på intet tidspunkt manglet noget på kostfronten eller følt at jeg har været på kur. Jeg har været så glad for mit træningsprogram og den tid der har været sat af til at ”nørde” øvelser. Jeg synes, at det har været fedt at få flyttet min mentale grænse for hvor meget vægt, jeg troede jeg kunne løfte.

De ugentlige updates og emailsparringen har været helt uundværlig og jeg har sat så stor pris på det.
Det har hjulpet mig så godt på vej med mit mindset og min videre rejse.”

- Ida

Read More
Celestine Maria Jensen
Kathrine R

“Det her forløb har fuldstændigt ændret, den måde jeg ser tingene på.

Da jeg startede var jeg faktisk ret nervøs for om jeg kunne tabe mig uden kostplaner (for det var mit eget delmål med forløbet) - og det kunne jeg.

Jeg spiser ret meget det samme som jeg altid har gjort - jeg har bare ikke længere perioder, hvor jeg overspiser. Nu er det blevet en del af min hverdag at spise, det jeg har lyst til, hvilket har fjernet så meget stress omkring mine madvaner og hvad jeg putter i munden.

Det jeg tager med mig er et mere afslappet og normaliseret forhold til mine madvaner - og en bonus i forhold til det er, at jeg så har tabt mig. Jeg har desuden genfundet min træningsglæde igen og glæder mig virkelig til at fortsætte med det her ‘arbejde’.”

- Kathrine

Read More
Celestine Maria Jensen
Michelle

Du har fået mig til at spotte mine egne udfordringer og handle derefter. 
Du har fået mig til at indse, at jeg skal holde af min krop for at kunne behandle den godt. 
Du har fået mig til at indse at lige så vel som min krop skal have det godt, skal mit sind også.

Så tusind tak for alle de gode ting du har givet mig. Jeg er dig evigt taknemlig og jeg vil aldrig glemme hvad jeg har lært af dig. Eller rettere: hvad du har hjulpet mig til at indse. Tak!

- Michelle

Read More
Celestine Maria Jensen