Ida

“Jeg har fået virkelig meget positivt ud af forløbet. Efter gentagne gange med kostplaner og kure uden holdbare resultater, har jeg nu fået nogle redskaber der virker! Jeg kan mærke, at mit mindset omkring kost og træning har ændret sig. Min krop føles stærkere og jeg kan se at jeg har tabt mig. Jeg har dog på intet tidspunkt manglet noget på kostfronten eller følt at jeg har været på kur.

Jeg har været så glad for mit træningsprogram og den tid der har været sat af til at ”nørde” øvelser. Jeg har været rigtig glad for fleksibiliteten i forhold til at gennemgå øvelser jeg har været i tvivl om eller har ønsket at ”nørde” lidt ekstra. Jeg synes, at det har været fedt at få flyttet min mentale grænse for hvor meget vægt, jeg troede jeg kunne løfte.

De ugentlige updates og emailsparringen har været helt uundværlig og jeg har sat så stor pris på det. Det har hjulpet mig så godt på vej med mit mindset og min videre rejse.”

- Ida

Celestine Maria Jensen