Hvad skal der til, for at du har det godt i din egen krop?

Selvom det er rart – og vigtigt – at føle sig sund og godt tilpas i sin egen krop, så handler livet om så mange andre ting end at ’se ud’.

Det handler også om sjove aftener med venner og familie – som måske/ måske ikke inkluderer alkohol.

Det handler også om gode middage i godt selskab.

Det handler om de sociale relationer omkring os – og det handler også om at kunne give plads til ro og alene-tid, så batterierne bliver ladet op.

Hvad giver os glæde er jo ret individuelt – men én ting er sikkert; jeg har endnu til gode at møde én, der er blevet lykkelig af at have six pack – eller for den sags skyld bare være i det mange af os definerer som ’god form’.

Det handler om at finde dit sted hvor du føler dig tilpas i dit eget skind, men samtidig har plads til at være social og nyde i det omfang, du har det godt med.

Det handler om at finde et sted hvor du føler dig sund og stærk – og hvor du ikke får dårlig samvittighed over, at nyde ting, som du måske ikke tidligere har kategoriseret som ’sunde’.

Mange forbinder ‘sund’ med noget æstetisk; at have en lav fedtprocent – eller at ’være tonet’. Men spørgsmålet er om det ikke i højere grad handler om, hvad din krop kan - og hvordan du har det i den?

Hvad skal der til for at du har det godt i din egen krop — og føler dig sund?

Kærlig hilsen

- Celestine