En kærlig reminder når hverdagen efter sommerferien ‘rammer’ igen

 
E8D8139E-AAEB-48D8-A9ED-E1B5A11D4F9A.JPG
 

Du behøver ikke at gå all in på kur og restriktioner, fordi du måske føler at ferien har været lidt mere ‘afslappet’ på kostfronten end du lige havde lyst til.

Du behøver heller ikke at straffe dig selv med træning, fordi du føler, at du har spist mere end ‘du burde’.

Måske er det værd at overveje, hvad der ville give dig en følelse af at være ‘tilbage på sporet igen’ men som samtidig også er noget, du har lyst til at blive ved med at gøre?

Vaner der er kompatible med din hverdag og som du kan og har lyst til at holde fast i mere end en uge af gangen - hvad end det er bevægelse, søvn, spisning eller noget helt fjerde.

Måske har du flere ting på den liste som sagtens kan kombineres, men som kan være lidt overvældende at få gjort, hvis du går i gang med allesammen på én gang?

Hvis du nu skulle vælge én ting, som ville gøre en forskel for dig lige nu og som er realistisk at få gjort, hvad skulle det så være? Og hvordan skulle det så se ud i praksis?

Du må gerne dele det med mig - men du behøver ikke. Min intention er at få dig til at reflektere over det der virkelig betyder noget for dig i din hverdag - måske i stedet for ‘bare’ at gøre som du plejer efter sommerferier😊

Jeg håber at din sommer er helt som du kunne tænke dig☀️

Forrige
Forrige

Din træning kan også lægges ind i din kalender

Næste
Næste

At ændre vaner tager tid - og kan til tider være svært