Om stilhed og coronatid

 
0AF28C3D-9F89-40B6-92B1-8223804DCF22.JPG
 

Årh, det er lang tid siden. Hvordan har du det?

Jeg har ikke delt så meget fra mine kanter de sidste par måneder (hvilket du sikkert ikke har bemærket, fordi sådan er det med sociale medier, og det er nok meget godt😂 )

Mit fravær er der flere grunde til.

Den vigtigste af dem er, at jeg ikke har haft noget, jeg har følt, var relevant at dele. Jeg ved at mange har været påvirket den seneste tid, og jeg har egentlig haft en følelse af, at det ville være ufølsomt at forstætte (selvom jeg godt er klar over, at en form for ‘normalitet i kaos’ også kan være rart). 

Jeg har desuden lidt en aversion mod at ‘dele for at dele’; det er både uautentisk og totalt i mod mine værdier og helt ærligt, så kan du jo også godt gennemskue, at jeg deler noget blot for at ‘holde algoritmen i min favør’.

Og så har jeg haft behov for at ‘trække stikket’ og bare ‘at være’ for en stund.

I stedet har jeg brugt de sidste par måneder på at skrue tempoet lidt ned og haft muligheden for at fordybe mig. Fagligt at få læst nogle af de (fag’ish)bøger færdig, som jeg har haft liggende på mit bord for længe (jeg deler gerne, hvis det har interesse). Og derudover på VaneCoaching-sessioner, Coaching Calls, først Zoom- og så udendørstræning med Badass-damerne - og en masse praktisk der skal fikses, når man har en virksomhed, coronakrise eller ej.

Privat har vi prøvet at få det bedste ud af situationen og den tid vi har fået sammen. Vi har morgenmobiltetsmøflet og gjort lejlighed, altan og have forårsklar. Philip har betragtet det som en mulighed for at kultivere mig i fjernsynskunsten (min totalt ukultiverede side) og vi har set serier, dokumentarer og film for det næste år🙈

Jeg ved at det har været nogle virkelig mærkelige og svære måneder for mange - og jeg er klar over, at det er nemt at ‘få det bedste ud af det’, når jeg ikke selv har været berørt af sygdom hos nogle tæt på mig.

Nu ser jeg frem til at ‘lande i bøfburet’ - og at have banden af stærke kvinder ‘hjemme igen’.

Hvordan har de sidste par måneder været på dine kanter? Jeg håber, at du og dem du har kær efter omstændighederne har det godt☺️

📸: taget af Mutti på en coronasøndag hos ‘de gamle’.

Forrige
Forrige

Om lockdown-træning og at savne bøfburet

Næste
Næste

Redskaber til ro på vaner i lockdown