En kærlig reminder

Det er okay.jpeg

Du ved det godt, men jeg minder dig bare lige kærligt om det; det er altså okay at have lyst til at ændre ved din krop.

Men ved du så godt, at du godt både kan acceptere den som helhed og have lyst til at foretage justeringer

Den er god nok. Det ene udelukker ikke det andet.

Når du har lyst til at forandre noget ved din krop, kan det bare være relevant at være lidt nysgerrig på HVORFOR, du ønsker at ændre noget. Det kan det fordi, det potentielt kan have indflydelse på din tilgang til at lave justeringer i din adfærd, der ændrer udseendet på (eller følelsen i) din krop.

Periodisk at have lyst til ændre noget ved sin krop er nok faktisk meget normalt. Det er der altså intet galt med.

Spørgsmålet er, hvad motivationen bag ønsket om forandring er. Og hvor du gerne vil nå hen. Dernæst kan det godt give mening at afklare med dig selv, om det ønske er realistisk og kompatibelt med sådan, som du trives med at leve dit liv.

Det kan måske godt føles lidt svært og komplekst at ‘dykke ned i’ - især hvis ønsket om ex. vægttab har været iboende over mange år. Men måske netop derfor kan det være værd at bruge lidt tid på undervejs i processen - for at afklare ønsker og vejen derhen, så du ikke bare ‘kører på autopilot efter de sidste 5 kg’. Ligesom med alt andet ændrer det sig jo også med livet - og de mål, ønsker & værdier du havde, da du var 21, er nok anderledes, når du er 31.

Du behøver selvfølgelig ikke min tilladelse til det (gudskelov!), men det ved du jo godt.

I de her kropspositivitetstider ved jeg dog også, at nogen nogle gange kan få en følelse af, at være helt forkerte, hvis de ønsker at ændre noget ved deres krop. Og det er vigtigt for mig at understrege, at hverken det eller du er forkert:

Det er okay, at du har lyst til at ændre noget ved din krop❤️

Forrige
Forrige

Jeg kan jo ikke stole på mig selv - og jeg kommer ikke til at gennemføre.

Næste
Næste

Appetit er en ret dynamisk størrelse.