"Jeg er sukkerjunkie og har ingen rygrad"

 
IMG_3125.JPG
 

"Jeg er sukkerjunkie og har ingen rygrad"

Hvis der er noget, jeg hører af og til, så er det (blandt andet) ovenstående sætning.

Hvis jeg var en tough-love-kinda-træner ville jeg samtykke med et “Ja, tag dig sammen” - du ved; ‘den nemme træner-løsning’

Jeg ville bede dig om at lukke munden og lette røven - og følge min udstukkede plan, hvor jeg på arrogant vis, bilder mig selv ind, at jeg er ekspert på noget, du er meget klogere på end mig; nemlig dit eget liv.

Det er en klassiker i fitnessbranchen - og desværre én af de primære årsager til, at rigtig mange forgæves kæmper for at nå i mål med et vægttab.

Alleroftest oplever jeg, at ‘jeg-er-sukkerjunkie-og-har-ingen-rygrad'-personer temmelig hurtigt finder ud af, at de i høj grad ‘har rygrad’, når de får lagt deres eget ‘hverdagsfundament’, der ikke tager udgangspunkt i en random plan.

Når du finder ud af HVORFOR, du spiser mere, end du har lyst til af og til.

Det handler om at afdække, hvad der ‘virker’ for dig. Om at blive klogere på hvornår du synes, det er svært (og hvorfor).

Vejen til målet kan lægges med vaner, du har lyst at fastholde de fleste dage. Selv når livet rammer - fordi vanerne er meningsfulde for dig.

Det handler om de ting, du kan se dig selv gøre - også om 5 år.

Om din egen indsigt og viden om, hvad der fungerer for lige netop dig.

Det handler OGSÅ om at gøre en indsats. Som regel er det en meget fin kombination af, at gøre en indsats for at få det fundament i orden, der fungerer for dig.

Med fundamentet mener jeg vaner, der er meningsfulde for dig at gøre med henblik på at have en krop, du trives i; hvad end det er træning, måltidsrammer, et ønske om at spise mere grønt og frugt, justere på mængden af din søvn, spise på sult og mæthed etc.

Du kan selvfølgelig ikke forvente at alting ændrer sig, hvis ikke du har lyst til at arbejde med at lave justeringerne.

Derfor giver det mening, at de justeringer du laver, som udgangspunkt er overkommelige, meningsfulde og realistiske for dig. De fleste dage.

Lysten til at gøre en indsats for noget er nemlig markant større, når det er meningsfuldt for dig.

På den måde er du langt bedre i stand til at nå i mål med det, du sætter dig for😊

Forrige
Forrige

Hvad sundhed IKKE er

Næste
Næste

Du vil gerne tabe dig. Bare liiiige 5 kg.