Lockdown & hjemmetræning

 
IMG_9953.jpg
 

Altså det eneste positive jeg pt har at sige om lockdown-hjemmetræning er a) at det kan laves, når det lige passer i løbet af dagen (og det er meget rart, når nu det skal være) og b) det er hurtigt overstået (fordi jeg gerne vil have det hurtigt overstået).

Lige nu holder jeg udelukkende hjemmetræningsmomentum, fordi jeg af alle mulige grunde føler, at det er vigtigt for mig at gøre pt. Jeg synes, det er kedeligt og egentlig bare, at det skal overstås.

Jeg kombinerer det altid med noget, jeg synes, der er sjovt at lytte til f.ex. en podcast eller en lydbog, så jeg momentant glemmer, hvad jeg er i gang med - og lukker mig inde på kontoret, hvor vores træningshabengut står, for at have et øjeblik alene.

Jeg hjemmebøfler to gange om ugen. Jeg holder det kort og simpelt og prioriterer øvelser, jeg reelt gider at lave på dagen - og laver typisk to supersæts (to x to øvelser) eller en cirkeltræning med fire øvelser.

Min træning i sidste uge så f.ex. sådan her ud - fire runder á 10-12 reps af:

A1 Bulgarian split squat

A2 One arm KB row

A3 KB dødløft

A4 Skulderpres med elastik

Det tager mig cirka 20 minutter’ish med relativt korte pauser mellem hver runde.

Er det det der gør, at jeg sætter ny PR i dødløft, når træningscentrene åbner igen? Næh. Men jeg får brugt min krop, og det føles godt for mig lige nu at vedligeholde på et absolut minimum.

Jeg kunne godt glasere det og hvor fortælle, hvor fucking badass min træning er, men sandheden er at det ikke en særlig hardcore omgang og at jeg udelukkende gør det, fordi det føles virkelig vigtigt for mig pt at holde fast i😊

(Video af træningen ligger på Instagram fra 8/3-21)

Forrige
Forrige

Der er ikke én perfekt vej til at opnå mere ro omkring mad og spisning

Næste
Næste

Oplever du, at det er svært at omsætte den viden, du læser og hører, til praksis?