Podcast med Katrine Gisiger

51579902_314570712530922_3407628617994328466_n.jpg

Los podcastos med Katrine Gisiger er lagt op😊

Vi snakker om træning og bevægelse - og hvordan du kan skabe nogle rammer for, at det rent faktisk er noget du har lyst til at gøre og at fastholde.

Vi taler også om hvorfor motivationen ofte ryger når barren bliver sat for højt - og vi giver vores bud på værktøjer, du kan gribe til, hvis du føler at bevægelse eller træning er noget, du har svært ved at fastholde over længere perioder (eller at komme i gang med helt generelt) .

Vi er ikke helt enige om alle tilgange til det - men helt ærligt, så er det jo netop det, der gør det sjovere for dig at følge os hver især; vi kommer med forskelligt input og som jeg også pointerer, så ‘er der et låg til hver en gryde’ 😊

Podcasten hedder “Tag dig nu bare sammen” og du finder den ved at søge på “perfekt uperfekt” i en Podcast-app (fx Spotify, iTunes eller Pocket Casts) .

Note: Jeg får sagt at man ‘bare’ skal være i kalorieunderskud for at lave et vægttab. De fleste er klar over at det sjældent ‘bare’ (af adfærdsmæssige årsager), er så nemt - men min pointe er, at ingen type af bevægelse er så magisk at den i sig selv faciliterer et vægttab eller en ‘kropstransformation’.

Forrige
Forrige

Om frygten for at være tilfreds og blive 'dømt forkert'

Næste
Næste

Vægttab kan ske på mange måder - her får du tre eksempler