Det er okay, at du synes det er svært

Corona.png

I de her dage har jeg en del coachingsamtaler med klienter via Skype.

Det har jeg fordi skiftet i hverdagens rutiner påvirker både møfle- og spisevaner og for mange er det derfor rart lige at få vendt eventuelle udfordringer og at sparre omkring værktøjer i en tid, hvor det føles som om, at hele hverdagen er vendt på hovedet.

Derfor føler jeg, at det er relevant at dele en kærlig meddelelse med dig: hvis du føler, at det kan være lidt svært at navigere i lige nu, så er du altså ikke alene.

Nogle oplever at de græsser lidt mere, fordi de bruger markant mere tid hjemme (og måske også keder sig lidt) .

Andre oplever at møflevanernes fravær, der normalt bidrager til momentum og instant-labrador-effekt, giver en følelse af at være liiidt mere ‘gumpetung’.

Og andre føler sig overvældede - enten af usikkerhed (fysisk og/eller økonomisk) eller af stress over, at chefen forventer fuld arbejdsuge hjemmefra selvom man sidder med hele familien på skødet og skal være ‘den voksne på linjen’ BÅDE derhjemme og på arbejde - på én gang.

Det er vist helt unødvendigt at skrive, at situationen lige nu både er uforudsigelig og svær at være i for rigtig mange af os.

I løbet af denne uge tænker jeg, at jeg vil dele et par af de værktøjer, som nogle af mine klienter finder brugbare i en hverdag, som er vendt helt på hovedet.

Hvad der er hjælpsomt i den enkeltes situation er naturligvis helt individuelt - men der er alligevel et par forskellige bud, som måske kan være relevante for dig.

Måske du har lyst til at dele et par af de tiltag, som har hjulpet dig i en hverdag der er vendt på hovedet?

Jeg er sikker på at der er andre, der kan få gavn af nogle af de værktøjer, du har i din værktøjskasse☺️

Forrige
Forrige

Redskaber til ro på vaner i lockdown

Næste
Næste

Det er helt normalt at din krop af og til føles øfferen at være i