Badass-træning - stærkhed, sejrsfejring og sammenhold

 
Badass.jpg
 

Jeg bliver så glad, når jeg ser det her billede☺️

Det er (nogle af) Badass-damerne og det er taget en dag, hvor én havde brug for en krammer til træning.

Missionen med Badass-holdene var for mig at skabe et trygt rum, hvor man kan komme og møfle & bøfle på dagsformen - også de dage, hvor man er ‘lidt sprød i kanten’.

Et rum hvor vi fejrer hinandens sejre og støtter hinanden i både ups and downs.

Hvor der er plads til både gode grin, dårlige jokes, stærkhed og sårbarhed.

Det er klart, at sådan et rum kræver tillid. Og tillid tager tid at opbygge.

Da jeg lavede de første 8-ugers hold, var jeg godt var klar over, at den slags tryghed og tillid kun er i sin spæde begyndelse, når ugerne er gået.

Og derfor lavede jeg Badass-fortsætterholdene (aka Advanced). For at give muligheden for at fortsætte på et hold med ligesindede kvinder, du er tryg med.

Et hold uden slutdato - med stærkhed, bøfling og sjov træning som omdrejningspunkt.

Det betyder, at nogle af damerne er på deres tredje år på holdet. Og det betyder at det ikke længere ‘bare’ er en ugentlig træning på et hold.

Det er venskaber. Det er træningsmakkere, man kan gå på opdagelse i alt mulig andet møfling sammen med - udover den ugentlige træning.

Og det er stedet man har lyst til at komme, også når man har haft en rigtig dårlig dag.

I år kører Badass-holdene på femte år - og jeg har i dag tre faste fortsætter-hold om ugen og ét Badass Babybygger-hold. Fire gange om året åbner jeg for fire nye pladser på 8-ugersholdet, der giver mulighed for at joine fortsætter-holdene, hvis man har lyst.

Mens det her sagtens kunne være en fin salgstale, så har jeg ikke noget nyt forløb at sælge lige nu. Så hvorfor deler jeg det?

Jo, fordi jeg er hamrende stolt af og glad for, at Badass-holdene er blevet det, de er i dag.

Og fordi jeg er stolt af flokken af stærke damer, der støtter og løfter hinanden og som sammen skaber et fælles rum, der er rart at være i.

Jeg tror på, at det er én af de ting, der gør bevægelse meningsfuldt og sjovere at fastholde; et fælleskab med plads til at være sig selv og med mennesker, der støtter dig.

Det er så fantastisk awesome!

Forrige
Forrige

Hvornår er 'nok nok' for dig?

Næste
Næste

Drukner dine sejre i din jagt på detaljerne?