Klientsejr.png

Af og til får jeg meldinger fra klienter, der tidligere har været i et forløb hos mig. Måske lige en status på hvordan det går eller refleksionsdeling omkring opture eller udfordringer i processen.

Jeg sætter altid virkelig stor pris på de mails, fordi jeg ved at processen efter forløbet er lige så vigtig som selve forløbet.

Det vi arbejder med i forløb er som udgangspunkt at finde frem til, hvad der fungerer godt for den enkelte at gøre. Det i sig selv lyder mest af alt som ordlarm, fordi det jo er flyvsk, men det er ikke desto mindre det, vi gør. Og det ser ofte temmelig individuelt ud (deraf flyvskheden).

For nogle handler det om specifikke vaner, de gerne vil ændre. For andre er det nogle (føles det som) udefinerbare mønstre. Og for andre igen er målet at arbejde henimod en ‘en tilstand eller en følelse’. At opleve mere ro omkring spisning eller øget tilpashed i egen krop. Nogle gange kan de to hænge sammen med vægttab - men oftest er de faktisk adskilt (i modsætning til hvad man muligvis kan tro).

Nye vaner og mønstre skal øves igen-og-igen-og-igen (hvorfor det giver mening at arbejde med noget, man selv finder meningsfuldt af gøre igen-og-igen fremfor noget ‘af andre dikteret’). Og mens der selvfølgelig øves undervejs i forløbet, så er det altså i høj grad med tiden, at tingene får lov til at folde sig ud. Med det mener jeg, når man på egen hånd øver og eksperimenterer, møder både op-og nedture med nysgerrighed og udviser selvomsorg, når tingene er svære (fordi det er de af og til), så vil processen både blive mere forankret og der vil dukke nye vigtige indsigter op, der kan bygges videre på.

Beskeden er fra en klient der startede i marts ’20 og sluttede i september. Og den er et eksempel på netop det; nørderiet efter forløbet. På legen med den indrestyrede spisning og på selvomsorgen som en fundamental del af processen. Og på udvidelsen af legen på egen hånd på baggrund af lyst til at ‘nørde videre’.

Hun er et virkelig fint eksempel på, hvordan autonomi og tålmodighed er vigtigt i processen - og sejren i det her handler om netop dét; tålmodigheden, nysgerrigheden, legen og selvomsorgen. J, du er en badass - jeg hepper på dig herfra!💪🏼

Forrige
Forrige

Afholder jagten på din drømmekrop dig fra at leve det liv, du gerne vil?

Næste
Næste

Der er ikke én perfekt vej til at opnå mere ro omkring mad og spisning